Menü Bezárás

Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

Vége az OMÉK-nak, azt hiszem lesz mit kipihenni, bár a konyha vár, készülni kell most már Karácsonyra is… De OMÉK: nagyon jól éreztem magam, Winner’s Garden Atti és Tündi vittek fel kocsival, GaBko Chili Gábor és Veránál volt a szállás, köszönöm mindenkinek. Nyúli “tüzes” chili hozta a formát, imádom, (jó hús a nyúlhús ), na meg Dömperignon chili Dömét is. Örülök az új ismeretségeknek, jövőre megyek tulipán mezőt csodálni a Kálnoki Levendulás és Tulipánfarmra, gyertek ti is, 100 000 tulipán nem piskóta…
Jók voltak az éjszakába, és másnapba nyúló beszélgetések, sópuskával poloska vadászat, némi jetski story (az érti, aki hallotta), stb.
Jól éreztem magam az OMÉK-on, bár valahogy összement ez a rendezvény, de sokan jöttetek oda kóstolni, vásárolni, beszélgetni. Sok hasznos üzleti megbeszélés van a hátam mögött, szerintem lesznek új együttműködések, és az üzembe is tudunk modernizálni új eszközök révén, ezzel is időt takarítva meg nekem, ami új termékeket is sok minden mást fog magával hozni. Köszönöm a sok ajándékot mindenkinek, különösen a sepsiszentgyörgyi erdélyieknek, egy kis “hazai íz” Szilviának.
Na de megyek is, mert a munka vár. Szép napot nektek!
Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember, furgon és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember és szöveg
Forrás: Facebook

Kapcsolódó bejegyzések