Menü Bezárás

Magyar Gazdák Portál

Online megbeszélés

Ezen az oldalon online rendezvények, munkamegbeszélések,  értekezletek elérhetőségét biztosítjuk a tagjaink részére. A felületen online meetingek technikai környezete van kialakítva.

unnamed

Jitsi Meet

A Jitsi egy biztonságos, nyílt forráskódú videokonferencia szolgáltatás, amelynek ingyen használható Jitsi Meet felületén tulajdonképpen bárki, bármikor összeránthat egy pár fős videócsevejt. Kiváló megoldás újságíróknak egy online interjú elkészítéséhez, a családnak egy több fős kupaktanácshoz, vagy éppen egy cégnek, hogy a napi megbeszéléseket home office körülmények között is megtarthassák.

Technikai információk

Az értekezletekhez bárhol, bármikor, bármilyen eszközről csatlakozhat, de az online megbeszéléshez csak akkor tud csatlakozni, ha beilleszti a meghívóban kapott  kódot a lenti kódmezőbe. 

A meeting felület megnyitása után megjelenő fehér mezőbe írja be nevét, majd csatlakozhat a szobához.

Ha a bal felső sarokban lévő fogaskerék ikonra kattintva megnyitjuk a beállításokat, akkor a rendszerünk kérheti a mikrofon és kamera engedélyezését. Engedjük meg neki (allow gomb, ha nem magyarul beszél).

Ha nincsen kép vagy hang, a beállításoknál a „Devices” fülön, magyar nyelvre való beállítás után látható „Eszközök” fülön állítható be a kamera és a mikrofon, ha szükséges.

Ha az oldal angol nyelven van a következőképp állíthatjuk magyarra: A fogaskerék ikonra kattintva bukkan fel ugyanezen ablakban a beállítások menüje. Itt a „More” fülre kattintva bukkan fel a nyelvi beállítások lehetősége.

Kérjük tartsa be a meghívóban megjelölt időpontokat, különben lemarad az eseményről!

 

Online felület

SZJA 1 %

Támogassa gazdakörünk munkáját adója 1%-val!

Orosháza és Térsége Gazdakör
Adószám: 18391101-1-04

Iratkozzon fel Hírlevelünkre

Hetente friss információk az agráriumról és rólunk.

Subscription Form