Menü Bezárás

Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár

Omék 2023.
Rengeteg élménnyel, információval és új kapcsolatokkal gazdagodtam az OMÉK-on.
Számos vezetővel találkoztam és alakítottam ki jó kapcsolatot, többek között Ondré Péterrel az Agrármarketing Centrum vezetőjével aki igéretet tett, hogy az Epr rendszer vonatkozásában segítségünkre lesz, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba, nagyon örömmel üdvözölte gazdakörünk összefogását a kézművesekért, kistermelőkért továbbá biztosított későbbiekben is segítségéről más témában is.
Pallóné Dr. Kisérdi Imola kormány-főtanácsos, HÍR Bíráló Bizottság elnökaszzonyával is hosszas beszélgetést folytattam és örömmel üdvözölte ő is a kezdeményezésünket. Illetve gazdakörünkel közös projekt lehetőségéről is egyeztettünk. Ezután meginvitált, hogy közösen nézzük meg az OMÉK-on kiállítók standjait. Ez együtt eltöltött idő alatt számtalan kistermelővel, élelmiszerelőállító vállalkozással az ország több pontjáról alakítottam ki kapcsolatokat és halottam, láttam számtalan jó példát ami nekem és nektek is hasznotokra lesz a későbbiekben.
Búzás Tiborné a Magyar Ízek Versenye – MÍV megálmodója és fő szervezője mikor meghalotta tőlem a gazdakörünk új tagozatának céljait és a tagozathoz csatlakozott tagok milyen széleskörböl jöttek össze azonnal együttműködésről biztosított. Továbbá a mi példánkon elindulva megpróbálnak jövöre egy hasonló összefogást összehozni Győr-Moson-Sopron vármegyében is, mert hiánypótló kezdeményezés és összefogásból a kistermelők, mikrovállalkozók csak profitálhatnak.
Határon túli kapcsolatépítésben is tettem lépéseket Románia, Érmellék de erről később bővebben is írok majd mert az elkövetkező hetekben Prosztner Béla Székelyhídi Önkormányzat főtanácsadója meghívásomra Orosházára látogat konkrét szakmai együttmüködési lehetőségeink egyeztetésével kapcsolatban tárgyalásokat folytatni gazdakörünk vezetőivel.
Ezen felül mint kistermelő, mint Winner’s Garden is jó Omék-ot zártunk kapcsolat építésben, Biofil, Sere Transilvania, stb.. új feldolgozó gépek beszerzési lehetőségeit is megvizsgáltuk több kiállítóval. Sokan jöttek kóstolni standunkhoz is de a legfontosabb, hogy a kiállításon számos új vásárlóval és együttmüködési lehetőséggel gazdagodtunk.
Hiányérzet is kialakult bennem a végére, kellett volna még egy nap, hogy mindenkivel tudjak kapcsolatot építeni az OMÉK-on akivel szerettem volna.
Köszönöm Tóth Bálint Tóth Orosházi Csíramálé , Titusz Giballa Gádorosi Húsműhely , Dobsa Tibor Tibchili ,hogy együtt bemutatkozhattunk az OMÉK-en és képviseltétek saját brendeteken kivűl az Orosházi Gazdakör -t is a Winner’s Garden -el közösen!
Lehet, hogy egy kép erről: 9 ember és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember és szöveg
Lehet, hogy egy kép erről: 10 ember és szövegLehet, hogy egy kép erről: shepherd's pie
Forrás: Facebook

Kapcsolódó bejegyzések