Menü Bezárás

2020. évi Egységes kérelem – kapcsolattartási forma

Tisztelt Címzettek!

Ezúton szeretném emlékeztetni Önöket arra, hogy 2020. évtől az Egységes Kérelem tekintetében a kamarai meghatalmazott által képviselt ügyfelek kivételével a kapcsolattartási forma opcionális elektronikus kapcsolattartásról kötelező elektronikus kapcsolattartásra változott. Ez azt jelenti, hogy azon ügyfelek, aki saját maguk adják be a kérelmet, vagy nem kamarai meghatalmazott által képviseltek, a 2020. évi Egységes Kérelem tekintetében a Kincstár részéről végzést, határozatot, egyéb dokumentumot szintén kizárólag elektronikusan kaphatnak és arra reagálni csak elektronikusan lehet. Azaz amennyiben egy 2020. évi Egységes Kérelem jogcímmel kapcsolatosan fellebbezést kívánnak majd benyújtani, kizárólag elektronikus úton tehetik ezt meg abban az esetben, ha a fellebbezés benyújtását megelőzően a 2020. évi Egységes Kérelemmel/ jogcímmel kapcsolatosan utoljára benyújtott bizonylatot nem kamarai meghatalmazott nyújtotta be.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által képviselt ügyfelek esetén továbbra is él, hogy az ügyfél által választott kapcsolattartási forma szerint történik – a 22/2016. (IV.5.) FM rendeletben nevesített esetek kivételével – a kommunikáció.

Felmerülő kérdés kapcsán keressék főosztályunkat bizalommal ügyfélfogadási időben személyesen Békéscsabán a Temető sor 8. szám alatt vagy telefonon a 66/814-520 telefonszámon vagy írjanak nekünk az agrarvidekfejlesztes@bekes.gov.hu email címre. Állunk rendelkezésükre.

Tisztelettel:

Magyarné Dia.

Kapcsolódó bejegyzések