Menü Bezárás

„ÓRIÁSI LEHETŐSÉG ILYEN FIATALON BELÉPNI A MUNKA VILÁGÁBA”

A mentorálásra vonatkozó támogatási szerződések aláírása
2024. február 15-én tizenegy tanulónk írt alá mentorálásra vonatkozó támogatási szerződést a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt.-vel, a szerződéseket Kovács Norbert vezérigazgató úr adta át. Vezérigazgató Úr és Janovszki László igazgatóhelyettes úr hivatalos levélben köszönték meg minden pályázónak az eddigi munkájukat. „Ne keseredjen el senki, aki most nem írhatja alá a mentori szerződést, mert a következő tanévben is lesz lehetőség pályázni. Addig igyekezniük kell a tanulmányi eredményükön javítva, a gyakorlati képzőhelyen és a versenyeken is úgy teljesíteni, hogy a következő pályázat sikeres legyen.” – üzente Vezérigazgató Úr azoknak a tanulóknak, akik most nem kerülhettek be a mentorprogramba.
Egy tanulónkkal képzési partnerünk, a FirstFarms Hungary Kft. kötött szerződést, amelyet Sarusi-Kis Tamás ügyvezető igazgató úr nyújtott át. „Óriási lehetőség ilyen fiatalon belépni a munka világába a választott szakterületen, éljetek vele!” – ezekkel a szavakkal gratulált Sarusi-Kis Tamás, aki második alkalommal vett részt a ceremónián.
„Bár a meghallgatáson kevés szó esett az oktató-nevelő munka fontosságáról, arra kérlek Benneteket, hogy amikor a mentorprogramban dolgoztok, gondoljatok a szakképző iskola jövőjére is. Szívesen látnálak benneteket 10 év múlva a katedrán.” – mutatott rá Tarkó Gábor igazgató úr az oktatók utánpótlásának fontosságára.
További két diáknak lehetősége lesz a választott szakterületén dolgozni a Ménesbirtoknál, illetve egy pályázó állásajánlatot kapott a Fenntartótól. Gratulálunk a Gluzek Gyula Agráripari Mentorprogramba belépő tanulóinknak és munkájukhoz kitartást, töretlen elkötelezettséget és szakmai sikereket kívánunk!
Forrás: Facebook

Kapcsolódó bejegyzések