Cél, hogy a kreatív ügynökségek és a vállalatok az egész éves munkájukat meg tudják mutatni a közönségnek és a zsűrinek, és így bekerülhetnek az októberben és novemberben elkészült projektek is.

az év honlapja

A honlapokat a szakmai zsűri és a közönség is értékeli. A pályázaton 28 kategóriában lehet nevezni december 1. éjfélig.

Itt a lehetőség, hogy megmérettesd magad és weboldalad a digitális világban!

Az agrár iparágban is elindulni látszik a rohamos digitális fejlődés, melynek ez a verseny is teret kíván adni. Mivel ezek az oldalak nem hasonlíthatók egyetlen más kategóriához sem, ezért a zsűri kifejezetten figyelni fog a megvalósításukra. Minden olyan honlap nevezését várják, amely valamilyen formában köthető az agrár tevékenységhez. Az ötletes kivitelezés mellett fontos szerepet kap majd a megfelelő tartalom, illetve a már sokszor emlegetett reszponzív design alkalmazása is.

Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében. Amit ebből a célból szintén meghosszabbítottak december 20-ig, hogy a pályázóknak legyen idejük mozgósítani a rajongóikat és a közösséget.

“Az Év Honlapja” az elmúlt években több, mint 800 díjat adhatott át a magyar marketingeseknek, programozóknak, weboldal tulajdonosoknak és a vállalkozások vezetőinek. Idén is arra biztatják a pályázóikat, hogy legyenek bátrak és nevezzék be honlapjukat a 28 kategória valamelyikébe.

A bírálati szempontok közé tartozik a felhasználói élmény, a kreativitás, a dizájn és a reszponzivitás. A zsűri ezenfelül nagy figyelmet fordít a kategóriának megfelelő tartalomra is.

Pályázni december 1. éjfélig az www.azevhonlapja.hu oldalon van lehetőség. Nevezz weboldaladdal vagy applikációddal és legyen Tiéd 2022-ben “Az Év Honlapja” díj!

“Az Év Honlapja” díjátadó esemény részleteiről később tájékoztatják pályázókat. További kérdés esetén az info@evhonlapja.hu oldalon lehet érdeklődni.

Ez a megjelenés a Manta Digitál Marketing Kft-vel történt együttműködés keretében jött létre.

Forrás:http://www.agroinform.hu