Előrendezvényeken is népszerűsítik az OMÉK-ot

Két közelgő eseményen is népszerűsíti az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítást és Vásárt (OMÉK) a rendezvényt szervező Agrármarketing Centrum.

A minden évben több ezer látogatót vonzó Nemzeti Vágta a Hősök terén, a szintén nagy népszerűségnek örvendő Édes Napok pedig a Szent István Bazilika előtt várja a látogatókat, akik többek között az OMÉK programjairól is tájékozódhatnak.
–  A két rendezvény partnerségének jegyében, a 10. évfordulóját ünneplő Nemzeti Vágta előtt tisztelegve a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár számtalan lovas programmal örvendezteti meg látogatóit, stílusosan a térítésmentesen látogatható, Kincsem Park területén. A hazánk és a Kárpát-medence gazdagon termő területeinek értékeit, a magyar föld legjavát, különleges kincseit szimbolizálja a Nemzeti Vágtán az OMÉK-ra invitáló Szüreti Fesztivál – mondta Daróczi László, az Agrármarketing Centrum ügyvezetője a Nemzeti Vágta sajtótájékoztatóján, Bábolnán.

A vágtán ugyanis igazi kuriózummal, hagyományos szüreti felvonulással és mulatsággal is invitálják majd az OMÉK-ra a közönséget a Hősök terén. A szeptember 16-án és 17-én, naponta kétszer megrendezendő felvonuláson népviseletbe öltözött zenészek és néptáncosok szórakoztatják majd a járókelőket. A lovas szekérrel, néptáncosokkal és népzenével vonuló menet magyar gyümölcsök és szórólapok osztásával csalogat majd. A vágtán emellett két önálló OMÉK-standdal lesz jelen az Agrármarketing Centrum csapata, ahol egyrészt hungarikumokat kóstoltatnak, másrészt a kiállítás programjait is népszerűsítik. A partnerség jegyében a vágta egyik futamát OMÉK 2017 Nemzetközi Futamnak nevezték el.

Az OMÉK partnerrendezvénye lesz az édességek szerelmeseit vonzó VII. Budapesti Édes Napok is, amelynek megnyitóján, szeptember 15-én a rendezvény fővédnökeként Daróczi László is felszólal. A szeptember 15-17. között, a Szent István Bazilika előtti téren zajló esemény csak valódi, kézműves csokoládékat és cukrásztermékeket kínál a látogatóknak.  Itt szintén találkozhatnak az OMÉK-kal kapcsolatos információkkal a látogatók.

Forrás: NAK.hu

Hozzászólás

Hozzászólás

Bejegyzés szerzője: Gazdakör Iroda