Húsfeldolgozó cégek számára füstölt kolbász-, szalámiverseny felhívás – Orosházi Hagyományok Ízek Versenye

Az Orosháza és Térsége Gazdakör XI. Orosházi Hagyományok Ízek Versenyére várja húsfeldolgozó cégek jelentkezését a füstölt kolbász és szalámi termékek versenyére.

A nevezés feltételei:   nevezési díj nincs

A versenyre bármely regisztrált húsfeldolgozó üzem, bármilyen füstölt kolbásszal, szalámival nevezhet, amiből 1 párat vagy egy szálat kell leadni.

Nevezési lapot 2017. február 13. hétfő 12 óráig a Gazdakör címére e-mailben kérjük visszaküldeni. (gazdakoriroda@orosnet.hu)

A termékeket február 13-14-15-16-17-én, február 20-án kell leadni naponta délelőtt 8-11 óra között.

A termékek legkésőbbi leadási időpontja: 2017. február 20 (hétfő) 12 óráig a Gazdakör Irodájában  Orosháza  Pacsirta utca 8 szám.

Az átvett füstölt kolbász-szalámik szakszerű tárolása biztosított.

A füstölt kolbász, szalámi kategóriában a termékekre vonatkozó szabvány és a gyártási gyakorlat szabályainak figyelembe vételével szakmai zsűri végzi a nevezés helyszínén az országosan elfogadott 50 pontos minősítési szempontok alapján az értékelést.

Eredményhirdetés:               2017. február 25. szombat du.  13.45 óra                   

Eredményhirdetés helye:     rendezvénysátor, nagyszínpad

 

Információ a nevezéssel és a versennyel kapcsolatban

Horváth József elnöknél :  70/ 453-61-76-es telefonszámon.

 

A teljes versenykiírás letölthető itt:

 

 

Forrás: Orosházi Gazdakör

Hozzászólás

Hozzászólás

Hozzászólás Szerző: Gazdakör Iroda