Kukorica és búza konferencia – Debrecen 2017.01.18.

Kukorica és Búza konferenciasorozat a Magro.hu szervezésében ezúttal Debrecenben.

A Magro.hu egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér, ahol mindenféle mezőgazdasági termék forog. Ezen belül kiemelten hangsúlyos a gabonakereskedelem, főként a kukorica és búza értékesítése, hiszen az elmúlt 4 évben közel 4,5 millió tonna fordult meg belőlük a piactéren.A gazdák elsődleges árinformációs oldalként is használják, köszönhetően a Magro Gabonaindexnek, ahol napi szinten tudják követni a kukorica és búza árának változását, a trendeket.
A Magro.hu mezőgazdasági piactér lényege, hogy összehozza a keresletet és a kínálatot, különlegessége pedig, hogy automatizálja az adásvételt, és fizetési garanciát nyújt a kereskedéshez.

Havonta 90-100.000 mezőgazdasági szereplő látogatja, és tölti fel terményeit és mezőgazdasági gépeit eladásra, vagy ajánlatot tesz a termékek megvételére. A Magro Agrárhírek oldalán is sokan megfordulnak a friss hírek és az árelemzések, szakmai cikkek miatt. A Magro-nak 10.200 regisztrált partnere van.

A piactér kiegészítő, ugyanakkor fontosnak tartott tevékenységei közé tartoznak a gazdák internetes ismereteinek bővítése. Ennek érdekében főiskolákon, egyetemeken, szakmai fórumokon adnak elő a cég vezetői, valamint webkonferenciákat, konferenciákat szerveznek, hogy hasznos és használható tudást tudjanak átadni az agrárpiaci szereplőknek.

IDŐPONT: 2017. január 18. 8:30-tól
HELYSZÍN: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara (Debrecen, Böszörményi út 138.)

A konferenciára jelentkezni az alábbi  linken lehet:

Forrás: magro.hu

Hozzászólás

Hozzászólás

Bejegyzés szerzője: Gazdakör Iroda